Eureka Leuven

Aanbod voor ouders

Ontdek hoe Eureka je op weg helpt

Vorm jezelf

Aan de hand van online cursussen helpen we je op weg bij het begeleiden van je kind. In ons project Geef Af! leggen we de focus op het ontwikkelen van digitale vaardigheden, waarna je kind zelfstandig verder kan!  

Voor je kind

Via ons platform CleverKids, kan je kind op zijn of haar eigen tempo leren en oefenen. Aansluitend bij ons project Geef Af! hebben we ook digitale schoolboeken en voorleessoftware in de aanbieding. 
We bieden ook graag een overzicht aan van methodes en boeken waar jullie mee aan de slag kunnen! 

Bij Eureka

In de paas- en zomervakantie organiseren we vakantiecursussen. Hier leren we handige technieken aan om de leerstof onder de knie te krijgen! Ook voor diagnose kan je bij ons terecht. 

Begin vandaag

Haalbaar, bruikbaar en vol expertise

Als ouder heb je het voordeel dat je er dagelijks voor je kind bent. Je steekt als ouder veel tijd in je kind(eren). Met onze ondersteuning werk je op lange termijn en heb je meer effect.

En, goed nieuws: alles wat je nodig hebt, kan je vinden in onze boeken. Jij kan meteen aan de slag.

Waarom kiezen voor Eureka?

Jij als ouder de rode draad 

Heeft je kind het moeilijk op school? Is het elke avond weer hard werken aan het huiswerk? Je kent de talenten van je kind, maar wanneer het lezen, schrijven, rekenen… misloopt, dan zit je kind veel in falen. 
Wij bij Eureka helpen je om als ouder al vroeg het verschil te maken in het zelfbeeld van je kind! 

Wat kan Eureka voor jou betekenen?

We onderzoeken meteen welke aanpak voor je kind werkt en geven je als ouder de tools en inzichten om beter lange termijn beslissingen te maken.

Leer onze school beter kennen

Een intensief leertraject met reïntegratie in het gewoon onderwijs als doel.

Leerkracht Lucas staat aan het bord vooraan in de klas. De leerlingen hebben hun computer openstaan en luisteren naar de uitleg.

Denk lange termijn

De methoden die je aangeleerd krijgt in de online cursussen zijn steeds breed bruikbaar. We geloven in denken op lange termijn.

Waar het kan bereiden we meteen de volgende schooljaren ook al voor. Zo heb je één techniek die werkt.

Eén ding is zeker. Wij gebruiken deze technieken in de Eureka school om leerlingen een boost te geven in autonomie, betrokkenheid en competentiegevoel.

Wil je de Eureka nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van onze campagnes, hulpmiddelen en nieuwste tips en tricks. Vul hieronder je mailadres in.

We kijken er alvast naar uit je te mogen inspireren!