Cursussen

Leer bij: via boeken, cursussen en meer..

Onze cursussen

Zoek in onze boeken, verken onze vakantiecursussen voor de paasvakantie en grote vakantie en ontdek onze online cursus om thuis te doorlopen. Of ga aan de slag op CleverKids!

Wat zoek je?
Leeftijd
Inhoud

Al onze boeken zijn bruikbaar thuis, bij de logo of op school. De informatie die je nodig hebt staat stap voor stap in onze boeken uitgelegd. Via gerichte oefeningen die je samen met de kinderen doet, stimuleer je het denken en merk je vooruitgang. We geloven hard in coachen (samen doen) en het ervaren door zelf te doen.

Rekenen

Binnen Eureka hebben we de unieke rekenmethode RekenTrapperS ontwikkeld. Sterke didactiek, handige hulpmiddelen en leren uit het doen. Met RekenTrapperS krijg je stap voor stap leerboeken om je kind op een vernieuwde manier te leren rekenen. Ontdek ook onze bijhorende Reken-tools.

Nederlands

Met Als Spelling een Kwelling Is heeft Eureka een methodiek ontwikkeld waarbij je op een dyslexie-vriendelijke manier leert spellen. We vertrekken vanuit wat je hoort. We leren duidelijke schema’s en regels gebruiken die vele schooljaren bruikbaar blijven. Gebruik het boek als opzoek-boek. Een unieke manier van spellen, werkwoorden vervoegen en meer.

Vreemde talen: Frans, Engels

Hoe leer je best een nieuwe taal? Wij vertrekken alvast vanuit wat je hoort en gaan op zoek naar welke spellingregels er in andere  talen bestaan.

Leerstoornissen

Eureka gaat al jaren op zoek naar wat echt werkt. Onze methodieken beschrijven we zodat ook jij ermee aan de slag kan.

Eenvoud, lange termijn en handelend zijn kernwoorden die je in al onze methodieken kan terugvinden.

Scroll naar top
Probeer CleverKids

CleverKids geeft élk kind een leertraject op maat van hun eigen talent.
Zo garanderen wij een succesgevoel!

Waarom kom jij naar Eureka?

Welkom! Fijn dat je er bent. Verken de website of gebruik dit:

 

Ik zoek naar ondersteuning voor mijn kind:

Ik werk met kinderen als leerkracht, logo, … :

Ik wil Eureka Leuven leren kennen

Of zoek je misschien: ADIBib, CleverKids, Cirkelrekenen, infoavonden