Inspiratie webinar: Leerstoornissen – sterktes en zwaktes do’s en don’ts

Online

Op 14 april is ons volgende inspiratie webinar. Het onderwerp? Leer- en ontwikkelingsstoornissen. Wat zijn ze? En wat zijn de eerste stappen om ze aan te pakken? Om 20u gaan we live op Facebook en YouTube (https://youtu.be/XFvCqMc-Bk4). Inschrijven kan - dan krijg je een handige herinnering in je mailbox, maar is niet verplicht. Inschrijven doe …

Inspiratie webinar: Leerstoornissen – sterktes en zwaktes do’s en don’ts Lees verder »

CleverKids sessie buitengewoon onderwijs

Online

CleverKids, de virtuele leer- & deelassistent voor kind en coach Graag tonen we jou hoe je de verschillende mogelijkheden en functionaliteiten van CleverKids specifiek in het buitengewoon onderwijs kan inzetten. Inschrijven is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt!

CleverKids sessie logopedisten

Online

CleverKids, de virtuele leer- & deelassistent voor kind en coach Graag tonen we jou hoe je de verschillende mogelijkheden en functionaliteiten van CleverKids specifiek als logopedist kan inzetten. Inschrijven is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt!

ADIBib opendeurdag

Online evenement

ADIBib plant haar online opendeurdag in 3 sessies. De eerste sessie begint om 13u30 en gaat over het leren kennen van de ADIBib. Meer info hierover vind je in ons Facebook event.

ADIBib opendeurdag

Online evenement

ADIBib plant haar online opendeurdag in 3 sessies. De tweede sessie is om 15u en geeft info voor de zorgcoördinator. Meer info vind je in ons Facebook event.

ADIBib opendeurdag

Online evenement

ADIBib plant haar online opendeurdag in 3 sessies. De derde sessie is om 20u en geeft info voor ouders. Meer info vind je in ons Facebook event.

CleverKids sessie lager onderwijs

Online

CleverKids, de virtuele leer- & deelassistent voor kind en coach Graag tonen we jou hoe je de verschillende mogelijkheden en functionaliteiten van CleverKids specifiek in het lager onderwijs kan inzetten. Inschrijven is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt!

Inspiratie webinar: De computer en tablet haalbaar in de klas

Online

Op 28 april is ons volgende inspiratie webinar. Het onderwerp? De computer en tablet haalbaar in de klas. Om 14u gaan we live op Facebook en YouTube (https://youtu.be/kHuxJmakmcs). Inschrijven kan – dan krijg je een handige herinnering in je mailbox, maar is niet verplicht. Inschrijven doe je hier: https://eurekaleuven.typeform.com/to/LdjAS9lv

CleverKids demo op 4 mei om 14u00

Online evenement

Om je wegwijs te maken op het platform bieden we je een gratis online sessie aan waarin we je begeleiden doorheen de tool en o.a. uitleg geven bij de verschillende functionaliteiten van CleverKids. Uiteraard kan je hierin ook met je vragen en/of opmerkingen terecht. Op die manier willen we jou leren hoe je CleverKids optimaal kan benutten.

Gratis

Eureka tijdens de ICT-praktijkweek

Online

Eureka ADIBib en haalbaar aan de slag gaan met GRATIS voorleessoftware Al meer dan 30 000 leerlingen zitten met een computer in de klas. Ze kunnen deze gebruiken om zichzelf te ondersteunen en zo zelfredzaam en zelfstandig in de klas te zitten. Dit doen ze onder meer door Eureka ADIBoeken en voorleessoftware te gebruiken. We …

Eureka tijdens de ICT-praktijkweek Lees verder »