fbpx

Infoavond Eureka Onderwijs

Kom je naar onze infoavond?

Ken je onze school al? Kom naar één van onze gratis infoavonden en krijg meer info. Inschrijven is verplicht.

Hoe laat?
20u00 tot 22u00

Waar?
Eureka Onderwijs
Diestsesteenweg 722
3010 Kessel-lo

Je kan gratis parkeren in naburige straten.

Eureka Onderwijs, dé school voor leerlingen met dyslexie en dyscalculie.

Een stevige basis voor je toekomst!

We richten ons zowel tot ouders als tot professionele begeleiders van leerlingen met leerstoornissen zoals leerkrachten, logopedisten, remedial teachers, …. Met concrete voorbeelden stellen we de extra’s die Eureka Onderwijs biedt voor leerlingen met leerstoornissen voor.

We illustreren hoe eigen ontwikkelde methodes het mogelijk maken zodat ook leerlingen met leerstoornissen een stevige basiskennis kunnen opbouwen. Een basiskennis die nodig is voor de verdere doorstroming binnen het onderwijs. Aan de hand van concrete oefeningen laten we ervaren hoe we efficiënte studiemethodieken inoefenen.

De stimulerende aanpak van de persoonlijkheidsontwikkeling op gebied van eigen talenten, realistisch zelfbeeld en ontwikkeling van zelfvertrouwen wordt duidelijk.

Leerlingen die passen in het profiel van Eureka maken zeer veel kans om met succes te slagen in hogere studies. Zij zelf ervaren een grote meerwaarde door naar Eureka te komen. Zij ontwikkelen meer zelfvertrouwen, studeren met meer motivatie en ontwikkelen sterkere denkvaardigheden.

Er zal mogelijkheid zijn tot het stellen van vragen. Na de voorstelling kan men zich ook richten tot de medewerkers van Eureka Onderwijs met meer individuele vragen.

Wil je komen? Vul onderstaand formulier in.