Infoavond Eureka Onderwijs

Volgende infoavond:

Interesse in onze school? Kom naar de infoavond en we leggen je met plezier uit hoe onze school tewerk gaat.
Steeds online met 20u00 als startuur! We werken via Google Meet waardoor vragen en interactie mogelijk is. Schrijf je nu al in.

Infoavond voor ouders van leerlingen 1ste leerjaar t.e.m. 2de middelbaar. We overlopen de werking van onze school en jij gaat nadien naar huis met praktische tips om meteen zelf aan de slag de gaan.
Past deze datum niet? Schrijf je in en kies ervoor om op de hoogte gehouden te worden voor komende infoavonden.

Eureka Onderwijs, dé school voor leerlingen met dyslexie en dyscalculie

Een stevige basis voor je toekomst!

In Eureka komen kinderen naar school. Ze zijn best verstandig. Ze zijn echter gehinderd door problemen met lezen, spellen, Frans, rekenen of leren leren. Hun zelfbeeld lijdt er onder. Waarom ben ik niet zoals iedereen? Ik moet altijd meer werken? Ik werk er toch hard voor, waarom dan geen betere punten? Ben ik dan …?

Eureka maakt al vele jaren het verschil voor deze leerlingen. Onze unieke en effectieve aanpak opende voor honderden leerlingen nieuwe en succesvolle kansen in het vervolgonderwijs. Wat maakt onze school uniek? De leerling staat centraal, de leerkracht neemt een rol als coach. De didactiek is heel sterk. Onze leerkrachten zijn sterk betrokken met het kind en de ouders. We mikken op langetermijnsucces in je leven en niet enkel in je leren. 

Denk je aan Eureka als school voor nu of later? Wil je beter begrijpen hoe we werken? Benieuwd? Volg een infoavond, doe mee aan onze oefeningen, ervaar zelf wat het is om een leerstoornis te hebben … . 

We richten ons zowel tot ouders als tot professionele begeleiders van leerlingen met leerstoornissen zoals leerkrachten, logopedisten, remedial teachers … Met concrete voorbeelden stellen we de extra’s die Eureka Onderwijs biedt voor leerlingen met leerstoornissen voor.

 

Ontdek meer

Scroll naar top
Probeer CleverKids

CleverKids geeft élk kind een leertraject op maat van hun eigen talent.
Zo garanderen wij een succesgevoel!

Waarom kom jij naar Eureka?

Welkom! Fijn dat je er bent. Verken de website of gebruik dit:

 

Ik zoek naar ondersteuning voor mijn kind:

Ik werk met kinderen als leerkracht, logo, … :

Ik wil Eureka Leuven leren kennen

Of zoek je misschien: ADIBib, CleverKids, Cirkelrekenen, infoavonden