Vormingen

Wat maakt een vorming van Eureka Expert zo krachtig?

Hieronder de lijst van studiedagen waarvoor je kan inschrijven.

Let op:  Vul meteen het juiste factuuradres in. Schrijf je jezelf in, maar verloopt de betaling via een bestelbon, of betaalt je school? Vul meteen hun gegevens in.
Zo vermijd je extra administratratieve kosten. Voor de bestelbonnummer op de factuur mail je naar boekhouding@eurekaleuven.be. Wij voegen dit nummer toe aan je factuur.

Inschrijven via KMO-portefeuille? Lees hier meer info.

Studiedagen die je uitgesteld kan kijken:

Leer op eigen tempo onze technieken en methoden kennen en pas onze tips en tricks toe in je school, praktijk of gewoon thuis.

Na je bestelling krijg je toegang tot de cursus en de cursusmaterialen. Deze aankoop geeft je toegang tot de opname van een studiedag.RekenTrapperS in het 1ste, 2de en 3de leerjaar (opname)
In deze studiedag komen de aspecten hoofdrekenen, efficiënt cijferen, herleidingen, getallenkennis in combinatie met decimalen, breuken en procenten en contextuele rekenvaardigheden aan bod.
121,00
RekenTrapperS in het 4de, 5de en 6de leerjaar (opname)
In deze studiedag komen de aspecten hoofdrekenen, efficiënt cijferen, herleidingen, getallenkennis in combinatie met decimalen, breuken en procenten en contextuele rekenvaardigheden aan bod.
121,00
Dyscalculie in het secundair onderwijs (opname)
In deze studiedag krijg je de nodige handvaten om leerlingen met dyscalculie te ondersteunen in het secundair onderwijs. De vorming bestaat uit twee sessies. Je leert wat dyscalculie is, hoe je het herkent en wat de do's en dont's zijn.
121,00
Lezen stimuleren: een vernieuwde kijk op begrijpend lezen (opname)
Wil je jezelf verdiepen in begrijpend en technisch lezen? Benieuwd hoe ze bij Eureka Onderwijs lezen stimuleren? Nood aan praktische tips en tricks die het verschil maken voor leerkracht én leerling?
121,00
Spelling en taal 1ste tot 4de leerjaar | Lezen en spelling voor leerlingen met dyslexie en taalproblemen| (opname)
Wat kan je leren van Eureka Onderwijs? Hoe spoor je lees- en spellingproblemen op? Hoe pak je lees- en spellingproblemen aan? Lees hieronder meer over deze studiedag.
121,00

Live online studiedagen 2020-2021:

Neem je liever live deel aan een studiedag? Dan kan je je inschrijven voor één van volgende studiedagen. 
Geen saaie presentatie, maar een interactieve vorming vanuit onze opnamestudio. Aangenaam om te volgen met interactie!

Didactiek & pedagogieDifferentiatie met leerkrachtvriendelijke strategieën: met meer plezier en effect voor de klas | 23 april 2021
Wat kan je leren van Eureka Onderwijs? Hoe differentieer je op een haalbare manier? In deze sessie krijg je voldoende tips en tricks om meteen zelf met meer plezier en minder energie te differentiëren. Lees hieronder meer over deze studiedag.
121,00

Liever een vorming op maat van je team?