Eureka Leuven

Leerkrachten

Sta met meer plezier voor de klas dankzij jouw invloed

De Zorgvraag...

De samenstelling van onze klassen is elk jaar meer divers. Een groep van leerlingen, die jij als leerkracht op reis neemt. Je leert ze nieuwe kennis aan, verrijkt ze met inzichten en werkt aan vaardigheden die ervoor zorgen dat ze later in de maatschappij kunnen meedraaien. 

De weg waarop je leerlingen meeneemt is echter niet mooi voorspelbaar. De zorgnoden in je klas zijn divers en jij als leerkracht wil het beste voor je klas. 

Wat is haalbaar?

Bij Eureka zijn we steeds op zoek  hoe we best lesgeven aan een erg diverse groep.

We zoeken naar wat haalbaar is, want wat werkt voor één leerling is vaak voor heel de klas nuttig.

Wij zetten je graag op weg om met meer plezier voor de klas te staan. Wij halen ons grootste plezier uit onze leerlingen. Ze zien groeien en ze in hun talent zetten is geweldig, toch! 

Ontdek hoe Eureka je op weg helpt

We zijn er voor elke school! Zowel gewoon als buitengewoon onderwijs, maar ook basis en secundair!

Vorm jezelf en je team

Kom naar een studiedag, nodig ons uit op je school en/of bekijk één van onze opnames.

E-learning in de klas

Stimuleer je leerlingen met CleverKids en haal de kracht van digisprong op school!

Slim rekenen, spellen & meer

RekenTrapperS, Als Spelling een Kwelling IS, leestechnieken .. we hebben heel wat voor je school

Waarvoor kan je ons inzetten?

Meer didactisch effect:
Je merkt minder onderbouw bij je leerlingen, je merkt dat vaardigheden bij leerlingen achteruit gaan, je merkt dat de leerstof over verschillende leerjaren niet goed op elkaar aansluiten, je loopt aan tegen bepaalde leerstof, je wil meer handelingsgericht werken en volgens principes zoals UDL, …
Meer inzicht in leerstoornissen en hoe je er praktisch mee omgaat:
Je hebt leerlingen die uitvallen op lezen, spellen, schrijven, rekenen, aandacht en meer, en wil zo optimaal mogelijk ondersteunen. Je wil haalbare tools en technieken die in je school/klas inzetbaar zijn.
Een nieuwe kijk op lesgeven en onderwijs:
Dompel jezelf onder in een unieke manier van lesgeven. Er is geen enkele school die leerlingen kortstondig ondersteunt om nadien terug in het gewoon onderwijs in te stromen. Onze manier van lesgeven is future proof, geeft leerlingen inzicht in zichzelf, en geeft de nodige bagage mee.

Wil je weten wat we nog voor je kunnen betekenen? Mail gerust naar info@eurekaleuven.be. of neem contact op met Sabine Hechtermans via sabine.hechtermans@eurekaleuven.be .
Belangrijk: Eureka gaat voor impact. Alle ondersteuning die we bieden is praktijkgericht. We gaan met je aan de slag en ondersteunen extra waar nodig.

Begin vandaag

Haalbaar,
bruikbaar en
vol expertise

Als leerkracht kan je onmogelijk expert zijn in alle domeinen. Differentiatie, driesporenbeleid, zorgdossiers, individuele leertrajecten, ….

We komen tijd tekort om ons in alles te verdiepen en ons op alles voor te bereiden. Wij bij Eureka geven je de juiste tools en technieken om op een nieuwe manier les te geven. Future-proof en vol nieuwe energie!

Eureka!

Zet onze expertise in.

Wil je de Eureka nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van onze campagnes, hulpmiddelen en nieuwste tips en tricks. Vul hieronder je mailadres in.

We kijken er alvast naar uit je te mogen inspireren!